Biografi

Jeg jobber som "Gatesosialarbeider" og Daglig leder for Smiles of the Street. Etter jeg var med på å stifte organisasjonen i 2010 har ting forandret seg mye for meg.

Noen spør meg hvorfor, andre spør meg hvor lenge, noen motiverer og sier "keep up the good work" andre sier ingenting. Det er mange spørsmål en kan stille seg. Svaret kan gjøres både komplekst og veldig lett. Jeg gjør sannsynligvis noe som ikke så mange andre gjør, det sier i hvertfall folk. Det er nok sant det. Uansett hvordan en ser det så er det en ting som er veldig viktig for meg: Jeg har den beste jobben i verden. Jeg gjør akkruat det jeg har lyst til å gjøre, og jeg er veldig takknemlig for den muligheten.

På denne bloggen vil jeg fortelle deg om tinge som skjer i mitt liv. Mye blir inspirert av det jeg jobber med. Gatebarn og rettferdighet. Andre innlegg er tanker fra en annen verden. Det å jobbe med gatebarn gjør noe med en, hver eneste dag. Verden jeg jobber i er totalt forskjellig fra den du sansynligvis kjenner. På denne bloggen vil du lese historier som virkelig forandrer.